top of page

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme pankki- ja luottokortilla, Visa Electronilla sekä Apple Paylla.

 

2. Toimituksesta ja palautuksesta

Yli 50 € tilauksissa toimituskulut ovat veloituksetta ja alle 50 € tilauksissa toimituskulut ovat 7 €.

Meille Cisarissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Asiakaspalautuksen kulut jäävät asiakkaan maksettavaksi (esim. luomalla Postin helposti koodin palautuskulut S-paketille ovat 6,90 €). Ilmoita palautuksesta sähköpostitse: siru.virtanen@cisar.fi, jossa kerrot tilauksesi tiedot, nimesi ja tilinumerosi. Hyvitämme palauttamasi tuotteen hinnan tilillesi 7 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

 

Palautusosoite on:

Boutique Cisar

Jokikatu 12

06100 Porvoo

0400 727565

 

Muista merkitä palautusosoitteeseen aina puhelinnumeromme, jotta tieto palautuksesta tulee järjestelmäämme. Säilytä myös postista saamasi kuitti, kunnes palautus on käsitelty.

 

3. Tilausten toimitus ja toimitusaika

Tilausten toimittamiseen käytämme Postia. Toimituksen saapumisesta ilmoitetaan aina saapumisilmoituksella (tekstiviesti puhelimeesi).

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetettavaksi 1–3 arkipäivän sisällä tilauksesta (lukuunottamatta tuotteita joiden kohdalla on toimitusaika merkitty erikseen). Voit noutaa tilauksesi myös putiikiltamme Porvoon vanhastakaupungista. Lähetämme sinulle viestin, kun tilauksesi on noudettavissa.

Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on kuitenkin päässyt loppumaan, ilmoitamme tästä välittömästi ja tarjoamme hieman pidemmän toimitusajan (uusi erä tuotetta tulossa) tai vaihtoehtoisesti rahojen palautusta.

bottom of page